Apasati pe reclame pentru a sustine site-ul!!
  • Server 1
0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 voturi, medie: 0,00 din 5)
Trebuie să fii membru înregistrat pentru a evalua asta.
Încarc...

Haideţi, Tineri Titani, la film! Online subtitrat in Romana HD

Haideţi, Tineri Titani, la film! Online subtitrat in romana | EFillmeNoi - Filme si Seriale Online Subtitate in Romana HD Gratis

Haideţi, Tineri Titani, la film! in romana hd

Tinerii Titani sunt cinci adolescenți speciali și curajoși, cu puteri supranaturale și un scop comun: să lupte împotriva răului. Se pare că toți marii supereroi joacă în propriile lor filme – toți, cu excepția Tinerilor Titani. Dar, în realitate, liderul Robin este hotărât să remedieze situația și să fie văzut ca un star, nu doar ca un ajutor. Dacă ar putea să ajungă la cel mai tare regizor de filme de la Hollywood pentru a-i observa, ar fi ideal. Cu câteva idei nebunești și un entuziasm fără măsură, Tinerii Titani se îndreaptă către Tinsel Town, determinați să își realizeze visul. Dar, atunci când grupul este direcționat în mod greșit de un ticălos și de planul său malefic de a prelua controlul asupra Pământului, lucrurile iau o turnură periculoasă. Echipa Tinerilor Titani își găsește prietenia și spiritul lor de luptă pălind, punându-și propria soartă într-un real pericol.

Durata: 84

Calitate: HD

Anul Lansarii:

IMDb: 6.8

Haideţi, Tineri Titani, la film!
Haideţi, Tineri Titani, la film!
Haideţi, Tineri Titani, la film!
Haideţi, Tineri Titani, la film!

Comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *