Apasati pe reclame pentru a sustine site-ul!!
0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 voturi, medie: 0,00 din 5)
Trebuie să fii membru înregistrat pentru a evalua asta.
Încarc...

Assassin’s Creed: Codul Asasinului Online subtitrat in Romana HD

Assassin’s Creed: Codul Asasinului Online subtitrat in romana | EFillmeNoi - Filme si Seriale Online Subtitate in Romana HD Gratis

Assassin’s Creed: Codul Asasinului in romana hd

Marcat de tragedie la o vârstă fragedă, Cal Lynch (Michael Fassbender) este un condamnat la pedeapsa capitală, care primește o neașteptată șansă de a trăi datorită activităților misterioase ale Abstergo Industries. Printr-o tehnologie revoluționară care deblochează amintirile genetice din ADN-ul său, Cal este trimis înapoi în timp, în Spania secolului al XV-lea. Acolo, el trăiește experiențele rudei sale îndepărtate, Aguilar de Nerha, un membru al unei societăți secrete denumită Asasinii, care luptă pentru protejarea liberului arbitru de Cavalerii Templieri avizi de putere. Transformat de trecut, Cal începe să dobândească capacitățile fizice și cunoștințele necesare pentru a demola organizația opresivă a Cavalerilor Templieri în prezent.

Assassin’s Creed: Codul Asasinului
Assassin’s Creed: Codul Asasinului
Assassin’s Creed: Codul Asasinului

Comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *